Suggesties
images/slide-1.jpg
 
 

Eyssenstein Appartementen in Bergen aan ZeeMet het oog op de nieuwe 1,5 meter samenleving, voorgeschreven door het RIVM, kunnen wij u meedelen dat onze familie-appartementen veilig zijn om op vakantie te gaan. Uiteraard hebben alle appartementen eigen voorzieningen, maar zijn ook de verkeersruimtes buiten de appartementen erg ruim. Het pad naar uw appartement is 2 meter breed, u kunt hier veilig mede vakantie-gangers passeren. Maar door de kleinschaligheid van ons appartementen-complex zal het niet vaak voorkomen dat u andere vakantie-gangers ziet.

De terrassen aan de voorzijde zijn gescheiden van elkaar middels hoge glazen schotten en doordat de terrassen circa 1,2 meter hoger liggen dan de stoep komt u ook niet direct in aanraking met passanten. Na elk verblijf worden de appartementen grondig schoongemaakt en desinfecteren wij een keer extra de deurklinken, afstandsbedieningen, trapleuningen en dergelijke. Tevens is in elk appartement desinfectiemiddel aanwezig.

 

Restaurants in Bergen en Bergen aan Zee:

In Bergen aan Zee en Bergen zijn een aantal paviljoens en restaurants die eten bezorgen bij uw appartement. Ondanks dat de horeca beperkt open is, kunt u toch genieten van de kwaliteit van de restaurants. Veel paviljoens en snackbars in Bergen aan Zee en Bergen zijn wél gewoon open voor take-away.

Bezorgservice van etablissementen in Bergen aan Zee:

 

Bezorgservice in Bergen aan Zee door etablissementen uit Bergen:

 

Gezondheidsadviezen voor iedereen:

 • Was uw handen
  • 20 seconden lang met water en zeep, daarna handen goed drogen
  • Voordat u naar buiten gaat, als u weer thuis komt, als u uw neus heeft gesnoten, natuurlijk voor het eten en nadat u naar de wc bent geweest.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes om uw neus te snuiten en gooi deze daarna weg
  • Was daarna uw handen
 • Schud geen handen
 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
  • Dit geldt voor iedereen op straat, in winkels en op het werk als u een vitale functie heeft. Maar niet thuis en ook niet op straat als het mensen zijn uit uw gezin of huishouden.
  • Door 1,5 meter afstand te houden is de kans kleiner dat mensen elkaar besmetten

Contactgegevens

Nieuw Eyssenstein Appartementen
Zeeweg 42
1865 AC Bergen aan zee

Reserveren:
www.strandbergen.com

Eyssenstein Appartementen in Bergen aan Zee maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?