Bergen aan Zee
images/slide-1.jpg
 
 

Strand van Bergen aan ZeeNieuw Eyssenstein Appartementen is gelegen in het centrum van Bergen aan Zee op nog geen minuut wandelen afstand van het mooie zandstrand.

De kustplaats Bergen aan Zee is al jarenlang erg populair onder toeristen, dit komt doordat het mooie kleinschalige dorp een perfecte ligging heeft en uniek is aan de Noordzeekust. Het is volledig omsloten door het Noordhollands Duinreservaat en de Staatsbossen bij Schoorl(beide Natura-2000 natuurgebieden) en is perfect als uitvalsbasis voor andere leuke dag uitstapjes. 

 

Strand van Bergen aan Zee

Het kilometers lange zandstrand is in alle jaargetijden een genot. Of het nou strakblauw en weer is om te zonnebaden, of tijdens een zuidwester storm; de zee en het strand blijven altijd geweldig!

Op het zachte zandstrand van Bergen aan Zee vindt u acht strandpaviljoens met elk een eigen stijl, luxe en kwaliteit. Door deze diversiteit is er voor iedere strandbezoeker een strandpaviljoen waar hij naar op zoek is!

Een strandwandeling richting Egmond aan Zee of Schoorl is binnen drie kwartier gedaan. Terug kunt u door de duinen terug wandelen of met een buurtbus, tegen een kleine vergoeding.

Golfsurfers op het strand

Contactgegevens

Nieuw Eyssenstein Appartementen
Zeeweg 42
1865 AC Bergen aan zee

Reserveren:
www.strandbergen.com

Eyssenstein Appartementen in Bergen aan Zee maakt gebruik van cookies om de website te optimaliseren en verbeteren. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. Gaat u akkoord?